Over ons

Het DNA van NWO

Waar we voor staan.

De top van Nederland

We factureren vanuit voorraad. Geen gesjoemel met aankoop van materiaal op basis van vraag. Wij werken ouderwets, je verkoopt wat je hebt.
Door onze ‘vernieuwende’ aanpak zijn we één van de snelst installerende bedrijven van Nederland en Europa.

Altijd een eerlijk advies

Om decennialang te kunnen genieten zoeken we altijd naar de beste oplossing voor de klant. Zelfs als dit extra kosten of minder omzet voor ons betekent. Om deze redenen kiezen wij er bijvoorbeeld voor om geen centrale omvormers, Aziatische panelen of een huurconcept aan te bieden.

Het personeel

Wij werken met eigen, in Nederland wonend, sprekend en opgeleid, personeel. Wij houden graag het eigen heft in handen en werken dus niet met externe installatiepartijen en dergelijken. Zo kunnen we gedegen werken en de lijntjes naar elkaar en u kort houden.

Onze missie

Verduurzamen is een lust, geen last!

Het lijkt misschien zo, maar verduurzamen en verdienen zijn niet tegengesteld. Niet alleen omdat wie nu niet verduurzaamt later tegen hoge kosten aan zal lopen, of omdat verduurzaming leidt tot snelle kostenbesparingen.
Ook is het een perfecte manier om onafhankelijk en vrij te blijven. Het is een toekomst tegemoed gaan bestand tegen wisselende koersen, inflatie en energieprijzen.
Er zijn nu volop kansen om Nederlandse huishoudens duurzamer, en daarmee toekomstbestendig, te maken. Met dat in gedachte laat NWO haar klanten profiteren van de goedkoopste energiebron. De zon!
Zo zijn we volop bezig met de verduurzaming van Nederland.

Scroll naar boven