OVER ONS

NWO streeft naar een duurzamere toekomst. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om door middel van zonne-energie de wereld te verduurzamen.

Wil je ook bijdragen aan een beter milieu? Neem dan contact met ons op!

Waarom NWO?

Los van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding vinden wij persoonlijk aandacht en advies op maat belangrijk.

Wij maken het verschil doordat onze accountmanagers geen gedreven verkopers zijn, maar een goed opgeleide adviseur die met u meedenkt. Zij weten precies hoe de energiemarkt in elkaar steekt, maar hebben natuurlijk ook de benodigde kennis en ervaring over de installatie, salderingsregeling en alles wat erbij komt kijken. In deze digitale wereld komen onze adviseurs nog altijd persoonlijk bij u langs. Dit doen wij niet alleen voor het fijne gevoel van onze klanten, maar ook om problemen te voorkomen. Zo kan de adviseur op locatie al voorwerk verrichten voor onze monteurs. Liever voorkomen dan genezen toch?

Wij hebben uw zonnepanelen geplaatst op uw dak, en nu? Beëindigt onze relatie?

NEE! Want deze begint nu pas.

Onze adviseur is inmiddels uw adviseur geworden. Hij of zij zal dan nog uitgebreid kijken naar welke energieleverancier het beste bij u past. Bovendien moet de 21% BTW nog teruggevorderd worden. Zonnepanelen hebben heel weinig onderhoud nodig waardoor ze weleens vergeten worden. Uw adviseur zal dit niet vergeten.

Mocht u met uw verjaardagen en feestdagen een kaartje of een felicitatie ontvangen, dan hoeft dat u niet te verbazen, want voor ons zijn dat de gewoonste zaken.

Kortom, één vast aanspreekpunt die met u meedenkt en u graag helpt.