Diensten

Onze Diensten

Vakmanschap en Ervaring

Hellingsdak installatie

Geen kapotte pannen of scheve constructies. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en werken volgens de normen van NEN-3140.

Plat dak installatie

Een slechte installatie van zonnepanelen op een plat dak of dakkapel brengt risico op lekkage met zich mee. Onze ervaren monteurs kunnen deze problemen vooraf identificeren en ondervangen.

Specialisten

Technische kennis maakt het verschil. Daarom worden alle adviseurs en monteurs opgeleid en continu bijgeschoold.

Service

Mocht er nou toch onverhoopt iets mis gaan. Ook na de installatie staan wij paraat. Door onze eigen experts worden servicevragen snel en vakkundig opgepakt.

Monumentale panden

Wij hebben ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen op monumentale panden. We kunnen u ondersteunen in de aanvraag van vergunningen.

Bereikbaarheid

Geen chatbots of keuzemenu's maar persoonlijke ondersteuning. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. Voor, tijdens en na een installatie..

Een Plan op Maat

Laat je huis gratis inspecteren!

De staat en de ligging van het dak, het soort meterkast en de meest onopvallende route voor een kabeltraject. Geen enkel huis is hetzelfde (ook niet in een rijtjeshuis) dus we moeten goed kijken naar hoe het huis van binnen in elkaar steekt. Dit doen onze Technisch Schouwers. Deze experts komen kosteloos langs om een technishe inspectie van de woning te doen.Wanneer alle vragen zijn beantwoord en de uitleg is gegeven kan de schouwer een gedegen voorstel doen op basis van uw woning en wensen.

Scroll naar boven